Sarunas ar Danu Gulbi

Mācu savam 5-6-gadniekam lasīšanu

Posted by Ilze Dzene on

“Mans bērns izrāda interesi par burtiem, bet es nezinu, kā veicināt bērna lasītprasmi.” Šādu jautājumu es saņemu katru otro mēnesi. Tāpēc šo jautājumu uzdodu Danai Gulbei. Dana ir nointervējusi ap 50 b/d pedagogu, uzrakstījusi grāmatu “Kas notiek bērnudārzā” un agrāk strādājusi par Montesori skolotāju bērnudārzā. Pašaik Dana ir organizēšanas konsultante, lektore un koučs (sekojiet Danas aktivitātēm soc. medijos: @Dana_ar_kasti). Danas Gulbes grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" digitālā formātā var iegādāties TE.

Read more →


Mācu savam bērnam izprast pulksteni 6 gados

Posted by Ilze Dzene on

Kāpēc ir svarīgi bērnam ejot uz 1. klasi pazīt pulksteni? Šo jautājumu uzdodu Danai Gulbei. Dana ir nointervējusi ap 50 b/d pedagogu, uzrakstījusi grāmatu “Kas notiek bērnudārzā” un agrāk strādājusi par Montesori skolotāju. Pašaik Dana ir organizēšanas konsultante, lektore un koučs (sekojiet Danas aktivitātēm soc. medijos: @Dana_ar_kasti). Danas Gulbes grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" digitālā formātā var iegādāties TE.

Read more →


40 min tracis koridorī no rīta pirms b/d apmeklējuma

Posted by Ilze Dzene on

40 min tracis koridorī no rīta vedot bērnus uz bērnudārzu. Vai tas ir arī Jūsu ģimenē? Uzdodu šo jautājumu Danai Gulbei. Agrāk Dana strādāja Montesori bērnudārzā par skolotāju, tagad Dana ir organizēšanas konsultante, lektore un koučs (sekojiet Danas aktivitātēm soc.medijos: Dana ar kasti). Danas Gulbes grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" digitālā formātā var iegādāties TE.

Read more →


Meklēju savam bērnam auklīti!

Posted by Ilze Dzene on

Meklēju savam bērnam auklīti! Kas ir tie jautājumi, kas jāuzdod potenciālajai auklītei? Kā izvairīties no nepatīkamiem starpgadījumiem? Jautājumu skaidro Dana Gulbe. Dana agrāk strādāja Montesori bērnudārzā par skolotāju, tagad Dana ir organizēšanas konsultante, lektore un koučs. Sekojiet Danas aktivitātēm soc. medijos: Dana ar kasti. Danas Gulbes grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" digitālā formātā var iegādāties TE.

Read more →


Bērns negrib iet uz b/d, jo tur ir jāguļ diendusa

Posted by Ilze Dzene on

Bērns negrib iet uz b/d, jo tur ir jāguļ diendusa. Kā savam bērnam palīdzēt un ko varu darīt kā vecāks? Jautājumu skaidro Dana Gulbe. Agrāk Dana strādāja Montesori bērnudārzā par skolotāju, taču tagad Dana ir organizēšanas konsultante, lektore un koučs. Sekojiet Danas aktivitātēm instagramā vai FB: Dana ar kasti. Danas Gulbes grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" digitālā formātā var iegādāties TE.

Read more →